Warzywa korzenne (marchew, pietruszka, seler), puree z ziemniaka truflowego, jajko w koszulce, śmietanka
39,00 zł
Makarony i risotto
Do przygotowania naszych past używamy wyłącznie świeżych makaronów
Rigatoni (lekko pikantne) 350g
Filet z kurczaka, tarta cukinia, chilli, czosnek, sos maślany, kulki szpinakowe, Grana Padano
59,00 zł
Pad thai z krewetkami (pikantny)
Makaron ryżowy, pak choi, mix papryk, groszek cukrowy, kiełki fasoli mung, jajko, orzechy ziemne, płatki chilli, grillowana limonka, sos pad thai
64,00 zł
Pad thai z kurczakiem (pikantny)
Makaron ryżowy, pak choi, mix papryk, groszek cukrowy, kiełki fasoli mung, jajko, orzechy ziemne, płatki chilli, grillowana limonka, sos pad thai
57,00 zł
Pad thai z tofu (wegetariański)
Makaron ryżowy, pak choi, selekcja papryk, groszek cukrowy, kiełki fasoli mung, jajko, orzechy ziemne, płatki chilli, grillowana limonka, sos pad thai
57,00 zł
Strozzapreti 350g
Pancetta, n'duja, szpinak, czosnek, mascarpone, sos pomidorowy, natka pietruszki, Grana Padano
59,00 zł
Spaghetti z Homarem 350g
Homar, krewetki tygrysie 3szt., cukinia, pomidorki koktajlowe, sos homarowy, bazylia, Grana Padano
74,00 zł
Risotto z grzybami i polędwiczką (gluten free) 400g
Selekcja egzotycznych grzybów, trufle, polędwiczka wieprzowa, natka pietruszki, Grana Padano
62,00 zł
Risotto z grzybami (wegetariańskie, gluten free) 350g
selekcja egzotycznych grzybów, trufle, natka pietruszki, Grana Padano
50,00 zł
Chow Mein z chrupiącym kurczakiem (lekko pikantny)
Smażony makaron nudle z marchewką, pak choi, papryką i groszkiem cukrowym w słodko-ostrym sosie sojowym, panierowany filet z kurczaka (160g), sos satay, zielona cebulka, sezam
60,00 zł
Risotto z ośmiornicą (gluten free) 350g
Macki ośmiornicy confit podane na ziołowym risotto, duszone pomidorki koktajlowe na białym winie, natka pietruszki, Grana Padano
74,00 zł
Pęczotto z podgrzybkami i sarniną
serwowane z brokułem gałązkowym
64,00 zł
Dania główne
Amerykański gulasz wołowy Louisiana (gluten free) 400g
pikantny, gulasz gotowany w soku pomarańczowym z czerwoną fasolą, serwowany z ryżem, creme fraiche i świeżą kolendrą